Update

Rondom de aankoop van de Zero, heb ik nog twee lopende zaken. Allereerst is daar het aanvragen van de MIA, wat nog niet erg wil vlotten. Ik heb op 11 augustus bij Connectis een e-herkenningsmiddel aangevraagd, en ik wacht nog altijd op de papieren brief met daarin een activeringscode. Die heb ik net dus even een mailtje gestuurd, want dit gaat niet goed. Toch handig, dat digiID...

Dan is er nog het geval van de 1000 euro retour actie van Zero.
"10-jarig bestaan gevierd met korting
Om ons 10-jarig bestaan te vieren en meer mensen meer te laten profiteren, delen we een cadeau uit. Koop een nieuwe 2016 Zero in augustus en krijg tot wel E 1000. "

Dat klinkt mooi, dus ik heb op 6 augustus de gevraagde gegevens ingestuurd. Niks gehoord.
Elf dagen later heb ik ze nog eens een herinnering gestuurd. Geen reactie. Zojuist nog maar eens een herinnering. Ik geloof toch niet dat de aktie zo'n succes was dat ze weken nodig hebben om een mail te beantwoorden, dus hier moet iets anders aan de hand zijn. Gelukkig zit het Europese hoofdkantoor in de buurt, dus kan altijd even langswippen met de Zero.

update 25 augustus
Zero heeft gereageerd. Mijn melding voor de 1000 euro retour actie is in goede orde ontvangen. Lijkt alles toch nog goed te komen.


Nog geen reacties

Share This Post

Jouw reactie of commentaar

Jouw reactie
Jouw naam
Anti spam controle: vijf plus één =

18800

Kilometerstand

2

Stilstand door problemen

442

Onderhoudskosten

2157

Leeftijd in dagen

© 2022 Mijn elektrische motorfiets.nl | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen