Update

Papegaaitje leef je nog

Ik krijg heel veel berichten uit de hele wereld: gaat het nog? Doet de elektrische motorfiets nog? Leef je nog?
Jazeker, ik leef nog, de motorfiets doet het nog perfect en alles gaat als een speer!
Waarom is er dan niets verschenen op dit nu al legendarische en trendsettende blog? Welnu: er is gewoon niets gebeurd dat het vermelden waard was. Het blijkt dat overstappen van benzine naar elektriciteit eigenlijk heel gemakkelijk gaat. Het enige verschil is het rijplezier: dat is met 43% verhoogd, maar om nou iedere dag te melden dat het rijden zo verschrikkelijk leuk is? Daar zit echt niemand op te wachten.

Korte samenvatting van de afgelopen weken: het weer was natuurlijk fantastisch. Zelfs nu nog, begin oktober, begint het weliswaar frisjes te worden, maar het is nog altijd droog, en een droge weg is je vriend als je op een elektrische motorfiets rijdt, want dan kan je het bizarre vermogen volledig gebruiken. Heerlijk.
Positive reacties alom. "Hee, is dat elektrisch? Gaaf!" Het onvermijdelijke "wat is de actieradius?" gevolgd door een "oh..." Alsof iedere benzinerijder elke dag altijd zijn tank leeg rijdt...

Gisteren ben ik voor het eerst vergeten mijn motor op te laden! Stommiteit! Gelukkig ga ik het gemakkelijk redden om nog een keer heen en weer naar het werk te gaan, maar toch.
Inmiddels zit ik rond de 1600 km, en moet ik eigenlijk nog voor de 1000 km beurt gaan. Binnenkort maar even een afspraak maken. Hopelijk is het een klaar-terwijl-u-wacht beurtje, want anders kost het me zoveel tijd.

En verder is het gewoon wachten op het slechte en koude weer. Houdt de elektrische motorfiets dat ook nog vol?


Nog geen reacties

Share This Post

Jouw reactie of commentaar

Jouw reactie
Jouw naam
Anti spam controle: acht plus acht =

18800

Kilometerstand

2

Stilstand door problemen

442

Onderhoudskosten

2157

Leeftijd in dagen

© 2022 Mijn elektrische motorfiets.nl | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen