Update

Inschattingsfout

Ik heb een inschattingsfout gemaakt. Laat ik dat maar gelijk toegeven,dan heb ik dat maar vast gehad.
Toen ik deze site begon, dacht ik een mooi document te maken, met al mijn ervaringen met het dagelijks rijden van een elektrische motorfiets. Woon-werk, weer-wind. Ik dacht: veel mensen durven de stap nog niet te nemen, dus laat ik eens een pionier zijn, en mijn ervaringen delen. Zodat anderen konden leren van waar ik tegenaan liep. Het begon ook goed. De proefrit was een waar spektakel, verzekeren was nog een hele uitdaging en ondertussen was het rijden begonnen.
Bloedheet, ijskoud, mist, straffe wind, wennen aan het koppel. En ja. Dat was het toen eigenlijk wel. Ik reed en rijd nog steeds gewoon dagelijks heen en weer. Van woon naar werk en weer terug. En weer terug en dat herhaalt zich. Probleemloos.

Er is dus niet zo gek veel te melden eigenlijk. Elektrisch rijden werkt. Gaat fantastisch, ik zou niet meer alles willen. Als BMW me nu hun duurste stoerste tofste motor zou aanbieden in ruil voor de Zero, zou ik vriendelijk bedanken. Nee dank u. Ik heb geen behoefte meer aan zo'n schuddend gevaarte, laat mij maar lekker soepel zoeven.

Oja, gisteren mijn eerste boete binnengekregen. Stomme mini-boete op de trajectcontrole op Ring A10 West. Dus mocht u het gevoel hebben dat de wereld iets veiliger is geworden: dat klopt. Want ik zal het noooooit meer in mijn hoofd halen om 84 te rijden daar. Oh wacht. Het ging daar om het milieu. En ik rijd elektrisch... welnu, dat is dus gewoon een boete voor... niets.


Reacties

Toch jammer dat er geen updates zijn.

Misschien niet zo vaak. Eens in jet kwartaal... Twee keer per jaar.

Ik ben namelijk wel benieuwd of je nog steeds elektrisch rijdt.

Rick | 15 december 2019 | 19:22:35


| 09 juli 2020 | 14:03:23


| 09 juli 2020 | 14:03:24


Share This Post

Jouw reactie of commentaar

Jouw reactie
Jouw naam
Anti spam controle: acht plus twee =

18800

Kilometerstand

2

Stilstand door problemen

442

Onderhoudskosten

2157

Leeftijd in dagen

© 2022 Mijn elektrische motorfiets.nl | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen